Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Benestar Social Cafè tertúlia
Cafè tertúlia
 

 

Disponible l'entrevista de VOTV dedicat al "Cafè Tertúlia", activitat organitzada pel PIC-La Torreta

 

L’EAP La Roca del Vallès, és un dels 16 EAP que que s’ha començat a desenvolupar el projecte COMSalut, exemple de política sanitària que proporciona una atenció integral de la salut.
 
El procès d’intervenció comunitària – PIC, està impulsat pels propis professionals sanitaris, que es proposen treballar amb la comunitat i sortir de la seva consulta per coordinar-se amb altres professionals i agents socials. En el cas de la Roca del Vallès, les intervencions s’inicien l’any 2004 incidint sobretot en l’escola com a centre vertebrador de la salut comunitària, que permet treballar de forma coordinada els missatges saludables i donar-li una visió intergeneracional. L’Ajuntament de la Roca del Vallès col·labora amb el PIC per fer el possible per a que aquestes activitats puguin ser referència per tots els ciutadans per una atenció integral de la salut en tots els àmbits de la seva comunitat
 
Iniciativa com ara l’espai setmanal “CAFÉ TERTÚLIA”, per atendre les necessitats emocionals de dones d’entre 45 i 70 anys que tenen cura de néts i avis, han tingut molt bona rebuda entre la ciutadania.
 
El “CAFÉ TERTÚLIA” del dia 30 de setembre ha estat objecte d’una entrevista per part de TV Vallès Oriental.
 
Podreu veure l’entrevista AQUÍ