Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Club Futbol la Torreta

CF_la_torreta.png

Horari: De 17:30 a 21 de dilluns a divendres
Adreça: C/ Granada s/n
Telèfon: 659 46 29 70
Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

El C.F. La Torreta, fundat el 1975 sempre s’ha caracteritzat per la seva tasca seria tant esportiva com social. Actualment compta amb 18 equips amb un total de 301 jugadors (inclosos veterans).

Futbol Base: la temporada passada (2008-2009) va ser premiat per el FCF per quedar quart a la província de Barcelona en el que es refereix a consecució de títols, essent superat només pel R.D. Espanyol, F.C. Barcelona i Gavà. Per aquesta temporada s’espera consolidació i algun o altre títol. El coordinador, conjuntament amb un coordinador de camp, estan treballant per la temporada 2010-2011 amb l’objectiu d’estructurar millor tot el futbol base. EL F.C. La Torreta sempre ha apostat, i ara encara més, pel futbol base el qual és el gran objectiu de la junta directiva.

Futbol Amateur: L’equip ha patit una renovació profunda aquesta temporada, s’han incorporat jugadors tant del Juvenil A com de l’Amateur B i s’espera poder incorporar més jugadors del Juvenil A d’aquesta temporada. Juvenil que per cert, estan fent una campanya fantàstica essent líders de grup a la 1ª divisió. Continuant amb l’Amateur A, després d’un inici fluix es va canviar l’entrenador per un de la casa i els resultats no van trigar en arribar. L’equip s’ha consolidat tot i tenir tants jugadors joves. De cara a la temporada 2010-2011 ja s’està treballant amb el tècnic David Rodríguez (Pibe) i els seus ajudants amb la finalitat de planificar la plantilla.