Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Educació L'institut surt a Vallès Educa
L'institut surt a Vallès Educa
 

Avui el projecte musical de l’Institut de la Roca un dels protagonistes del 24è programa “El Vallès educa” de Canal Terrassa i Vallès Oriental TV

 

 

Avui dimarts, 24 de maig, arriba el programa 24è de la segona temporada de “El Vallès Educa” a Canal Terrassa (18:30/21:30) i Vallès Oriental TV (18:30/22:30) amb tres projectes educatius nous:
 
Al primer reportatge ens aproparem a Sant Cugat per conèixer el projecte d'Aprenentatge i Servei que comparteixen els més petits de l'Escola Catalunya i els alumnes del PFI. Aprofitarem per explicar quins estudis aporten els PFI i com treballar amb els joves.
 
Al segon reportatge ens aproparem fins a Badia del Vallès per conèixer el projecte de MindFullness que realitzen les escoles i parlarem com els nens i nenes de sisè necessiten moments per aprendre a reflexionar sobre el seu present i com encarar els propers mesos abans de començar la secundària.
 
Acabarem el programa a La Roca del Vallès per conèixer el projecte singular de música que impulsa l'equip docent de l’ Institut La Roca i que consisteix en que tots els alumnes aprenguin a dominar un instrument típic de les bandes de rock. Coneixerem com funcionen les classes i veurem com el projecte mica en mica va contaminant, positivament, el propi municipi.