Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Salut Pública Projecte Com Salut
Projecte Com Salut
 

El passat dimecres l’Auditori del CC_LR va acollir l’acte de presentació del projecte Com Salut amb un nombrós públic assistent

 

El passat dimecres 1 de juny, a les 19,00h. s’ha fet, a l’Auditori del CC_LR, l’acte de presentació del projecte COM SALUT.
Aquest projecte, posat en marxa amb la col·laboració del Departament de Salut, el Consorci de Salut i Social, l’ABS de la Roca i l’ajuntament de la Roca del Vallès, vol coordinar els recursos i els agents de salut del municipi per millorar la salut de la comunitat.
Amb aquest projecte es vol fomentar la coordinació de tothom per assolir l’objectiu comú, que és contribuir a fer més saludable el nostre entorn i així la nostra pròpia vida. 
 
La presència d’un números públic en representació de les entitats i població del municipi de la Roca del Vallès, ha fet que l’acte es desenvolupés amb un clima distés i molt enriquidor.
 
Els components de la primera taula de parlaments, constituïda per l’alcalde de la Roca del Vallès, el Dr. Andreu Segura, Coordinador del programa COM SALUT al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Dra. Aurora Dueñas, Directora dels Sectors Sanitaris del Barcelonès Nord, Maresme i Vallès Oriental del Servei Català de la Salut i el Dr. José Augusto Garcia, Director General del Consorci de Salut i Social de Catalunya, van fer la presentació del projecte des del punt de vista sanitari i institucional.
 
La taula professional estava composada per a la Dra.Maria Cruz Moreno, Metgessa de Família a l’ABS de la Roca del Vallès, la Sra. Marta Belmonte, Farmacèutica i Coordinadora de Promoció i Salut comunitària i Secretària de Salut Pública, la Dra. Verònica Ferrer, Directora de l’ABS de la Roca del Vallès i de la Sra. Marta Pujol, Infermera de l’ABS de la Roca del Vallès que van donar la visió més pràctica de l’aplicació del Projecte COM SALUT.
 
Aquest projecte desenvolupa les línies estratègiques del Pla de salut 2016-2020 i del Pla Interdepartamental de Salut Pública (PINSAP). El programa s’ha començat a desenvolupar el juliol de 2015 en una primera fase en setze equips d’atenció primària de diferents entitats proveïdores del sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya, el SISCAT, conjuntament amb els dispositius locals de salut pública de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. L’objectiu és arribar en un termini de tres o quatre anys a tots els equips i territoris de Catalunya.