Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Ocupació Plans d'ocupació 2016
Plans d'ocupació 2016
 

L'Ajuntament obre el procés de selecció per contractar 8 persones en diversos plans d'ocupació

 

Davant l’actual situació de crisi econòmica i els alts índexs d’atur registrats, l’Ajuntament de la Roca del Vallès ha programat per l’any 2016 la realització d’un seguit de Mesures per al foment de l’ocupació adreçat a persones en situació legal d'atur, per a l’execució d’accions d’experiència laboral a l’Ajuntament de La Roca del Vallès en diversos sectors i activitats, amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral a mig termini en el mercat laboral de les persones participants, mitjançant una experiència de treball, formació i acompanyament en la recerca activa de feina. 
 
Per tots aquests motius es proposa fer una convocatòria de selecció de 8 persones amb dificultats d’inserció laboral per portar a terme diferents projectes. 
 
Les places que es convoquen són un jardiner, un peó de brigada, un peó de neteja viària, un auxiliar de neteja, un conserge i tres auxiliars administratius.
 
Les persones interessades en presentar-se podran fer-ho fins el 28 de juny, inclòs. Caldrà adreçar-se a les oficines de l’OAC per entregar la documentació. 

Descarraga't aquí la instancia i declaració responsable
 
Per a més informació, poden consultar les bases de la convocatòria AQUÍ o trucar al telèfon d’informació a la ciutadania 938422016.