Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Benestar Social Mulla't!
Mulla't!
 

El proper diumenge 10 de juliol, la Roca del Vallès es "mullarà" per l'esclerosi múltiple. Vine i mulla't


El proper diumenge 10 de juliol, la Roca es “mullarà” per l’esclerosi múltiple. El municipi s’adhereix a la iniciativa “MULLA’T” que té com a objectiu recullir diners per donar suport a la rehabilitació dels malalts d’esclerosi múltiple i aportar tots els recursos possibles per a la recerca. Gràcies a aquesta campanya, que se celebrarà a les piscines dels dos centre esportius municipals de Santa Agnès de Malanyanes i de la Roca, es podrà continuar donant resposta a les persones que estan afectades per aquesta malaltia.
A la Roca del Vallès el donatiu es farà mitjançant la donació a la Fundació Esclerosi Múltiple, de la recaptació de les entrades a les piscines municipals. A més, hi haurà la venda de material publicitari d’aquests jornada: samarretes, tovalloles, gorres etc...
 
A les 12 h tindrà lloc el salt col·lectiu a l’aigua juntament amb totes les piscines de Catalunya que estan adherides a aquesta iniciativa.
L’adhesió de més de 600 piscines i clubs nàutics ha fet que aquesta activitat s’hagi consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari que es fa a Catalunya.
A totes les persones que facin natació durant aquesta activitat se li donarà un diploma on es reflectirà la distància recorreguda.
 
Milers de ciutadans es mullaran i nedaran per solidaritzar-se amb les més de 7.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya.
 
Trobareu més informació de la campanya a: www.mullat.fem.es