Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Serveis / Equipaments

Equipaments (22) Serveis (17)

L'Actualitat

al teu correu
Envia'ns el teu correu-e per a estar informat de totes les notícies i activitats de la Roca
Teixit comercial

teixitcomercial.jpgDes del Servei de Promoció Econòmica treballem per la dinamització dels sectors econòmics i de serveis del municipi per enfortir i facilitar la millora de la competitivitat tant dels Mercats no sedentaris, el Comerç, les Fires comercials, així com de les empreses i emprenedors. L'objectiu és promoure la dimanització econòmica del municipi  vetllar i dotar una visió estratègica a La Roca del Vallès dels propers anys.

 


Mercats no sedentaris
Activitats econòmiques molt properes a la població que afavoreixen la integració comercial entre els comerços del municipi, els veïns i veïnes de la Roca i els comerciants ambulants, afavorint així el desenvolupament econòmic del municipi.

Dies de mercat
Dimarts a la Torreta.
Dimecres a Sta Agnès de Malanyanes.
Divendres a La Roca

Els carrers del nucli de La Roca configuren un centre comercial urbà atractiu i amable. S’hi poden trobar aprop d’un centenar de comerços al vostre servei; comerços que combinen tradició i modernitat i que segur que donen resposta a les vostres necessitats. El comerç de La Roca del Vallès participa de forma molt activa en la vida de la ciutat.


Des del Servei de Promoció Econòmica treballem per la dinamització del sector comercial i de serveis del municipi i per enfortir i millorar la competitivitat d'aquest.

- Assesorament, acompanyament i formació en la potenciació i lideratge d'activitats per promoure el comerç de proximitat, en la difusió de les bones pràctiques i consolidació d'hàbits de consum responsable, i en la realització de tallers, jornades, xerrades, exposicions i formació.

- Impulsem programes de dinamització comercial amb la col·laboració de l’Associació de comerciants.

Organitzem accions de formació orientades a l'actualització de coneixements per una modernització de l'activitat comercial.

La Roca Village

Si esteu buscant una peça imprescindible per al vostre vestuari o un article exclusiu, a La Roca Village podreu trobar les més prestigioses firmes de moda, nacionals o internacionals, a preus molt reduïts. Les seves més de 100 botigues reprodueixen un entorn com el del centre d’una vila mediterrània, on hi trobem també oferta de restauració per descansar després de les compres.

Fires comrecials
Les Fires comercials s'han convertit en esdeveniments ineludibles d'identitat i projecció municipals gràcies a l'empenta del teixit associatiu, cívic i econòmic local als notables espais firals municipals i al suport de l'Ajuntament. La nova conjuntura demana subratllar-ne la vessant de desenvolupament local, intercanvi comercial, o encontre entre oferta i demanda perquè generin oportunitats i activitat econòmica.

Festa del comerç (primavera)
Cada any, en plena primavera, La Roca celebra la Fira del Comerç en la qual al llarg d’un diumenge es pot passejar pel centre urbà per gaudir de la diversitat de parades que ofereixen amplitud de productes. L’Associació de Comerciants de La Roca, conjuntament amb l’Ajuntament volen oferir una festa lúdica a la població, combinant amb l’exposició  dels seus productes i serveis fora al carrer.  Al llarg del dia també s’ofereixen activitats per els més menuts, desfilades, actuacions musicals, sortejos, entrega de premis, entre d’altres. Des del Servei se'ls dóna suport pel que fa a la infraestructura i col·laboració econòmica per la seva dinamització.

Fira de Nadal

S'instal·la al centre del municipi el cap de setmana abans de Nadal, hi concorren una gran diversitat de  parades amb una oferta molt àmplia de productes i articles nadalencs. Es combina l’intercanvi comercial amb diferents activitats com: espectacles per a la mainada, xocolata amb xurros per a tothom, inflables, tallers i altres activitats lúdiques motivades  en l’època nadalenca. Des del Servei se'ls dóna suport pel que fa a la infraestructura i col·laboració econòmica per la seva dinamització.

Denominacions d'origen

DO Mongeta del Ganxet

La mongeta del Ganxet gaudeix de la Denominació d’Origen Protegida Vallès-Maresme. Això certifica la seva qualitat en la seva producció, elaboració, designació i comercialització. Podem trobar la mongeta com a llegum sec, cuinada o en conserva.

La mongeta del Ganxet té un conreu molt important a la comarca i molt prestigi entre els consumidors. És seca, de mida mitjana, blanca i en forma de ganxo. Aquestes mongetes són especialment bones amb cansalada i amanides amb oli novell, i sobretot acompanyades d’una altra especialitat comarcal: la botifarra de la Garriga.

DO Alella
Les vinyes que configuren l’actual Denominació d'Origen Alella, una de les més petites de la península, cobreixen una extensió d’unes 560 hectàrees ubicades entre el mar Mediterrani i la Serralada Litoral, al nord de Barcelona. Aquestes s'han anat modernitzant amb el pas del temps i han incorporat noves tècniques i nous sistemes de conreu i d'elaboració, mantenint però la qualitat i una forta personalitat.

Els seus vins blancs són reconeguts per la seva qualitat tant els que són d’una varietat de raïm, ja sigui pansa blanca, chardonay o sauvignon blanc, com els que són resultat de cupatges. No obstant, no només els blancs són exquisits, sinó que els rosats amb garnatxa, merlot i pansa rosada, i els negres elaborats amb varietats de cabernet sauvignon, ull de llebre i merlot són dignes de menció.

A la DO d’Alella trobem a la vora de 140 viticultors que produeixen una mitja de 8.000 hectolitres.

Municipis que en formen part: La Roca del Vallès, Martorelles, Montornès, Sant Fost de Capcentelles, Santa Maria de Martorelles, Vallromanes i Vilanova del Vallès.

Servei Local d'Ocupació de la Roca del Vallès
Servei gratuït adreçat tant  a les empreses que necessitin personal per a cobrir llocs de treball vacants, com a aquelles persones residents al municipi majors de 16 anys que busquen informació sobre el mercat  de treball. Espai de recerca de feina per informar, assessorar i fer orientació professional.

Els serveis a les empreses són: la col·laboració en la recerca de candidats per a les places pendents de cobrir i l'assessorament específic en matèria d’ocupació.

Els serveis a les persones són: l'assessorament en la recerca de feina, la formació, l'espai de recerca de feina "Club de feina" i l'espai virtual de feina.

Més informació.