Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Educació Homenatge guanyadora Jocs Florals
Homenatge guanyadora Jocs Florals
 

Recepció a Ona Vargas Prat, guanyadora dels Jocs Florals Escolars de Catalunya 2017


Enguany una alumna de l’escola Mogent, l’Ona Vargas Prat, de 12 anys, ha guanyat els Jocs Florals Escolars de Catalunya d’enguany. L’Ona hi participava en representació de les comarques del Vallès Oriental i el Maresme en el certamen literari que organitza el Departament d’Ensenyament. 
 
És la primera vegada que el Vallès Oriental té presència entre els guanyadors d’aquest concurs, els premis del qual es van donar a la sala d’actes de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya, a l’anella olímpica de Montjuïc.
 
En la categoria C, destinada a l’alumnat de Cicle Superior d’Educació Primària (10-12 anys), el text d’Ona Vargas Prat, va ser considerat el millor dels presentats a tot Catalunya.
 
És per això que el proper divendres, 1 de setembre, a  les 20.00h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, farem un agraïment públic a l’Ona, tot esperant poder passar una bona estona.
 
Comptarem amb la presència del President Delegat de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, el Sr. Martí Pujol i Casals.