Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Serveis / Equipaments

Equipaments (22) Serveis (17)

L'Actualitat

al teu correu
Envia'ns el teu correu-e per a estar informat de totes les notícies i activitats de la Roca
Teixit comercial

teixitcomercial.jpgEls carrers del nucli de La Roca configuren un centre comercial urbà atractiu i amable.

S’hi poden trobar aprop d’un centenar de comerços al vostre servei; comerços que combinen tradició i modernitat i que segur que donen resposta a les vostres necessitats. El comerç de La Roca del Vallès participa de forma molt activa en la vida de la ciutat.

 

La Roca Village

Si esteu buscant una peça imprescindible per al vostre vestuari o un article exclusiu, a La Roca Village podreu trobar les més prestigioses firmes de moda, nacionals o internacionals, a preus molt reduïts. Les seves més de 100 botigues reprodueixen un entorn com el del centre d’una vila mediterrània, on hi trobem també oferta de restauració per descansar després de les compres.

Denominacions d'origen

DO Mongeta del Ganxet

La mongeta del Ganxet gaudeix de la Denominació d’Origen Protegida Vallès-Maresme. Això certifica la seva qualitat en la seva producció, elaboració, designació i comercialització. Podem trobar la mongeta com a llegum sec, cuinada o en conserva.

La mongeta del Ganxet té un conreu molt important a la comarca i molt prestigi entre els consumidors. És seca, de mida mitjana, blanca i en forma de ganxo. Aquestes mongetes són especialment bones amb cansalada i amanides amb oli novell, i sobretot acompanyades d’una altra especialitat comarcal: la botifarra de la Garriga.

DO Alella
Les vinyes que configuren l’actual Denominació d'Origen Alella, una de les més petites de la península, cobreixen una extensió d’unes 560 hectàrees ubicades entre el mar Mediterrani i la Serralada Litoral, al nord de Barcelona. Aquestes s'han anat modernitzant amb el pas del temps i han incorporat noves tècniques i nous sistemes de conreu i d'elaboració, mantenint però la qualitat i una forta personalitat.

Els seus vins blancs són reconeguts per la seva qualitat tant els que són d’una varietat de raïm, ja sigui pansa blanca, chardonay o sauvignon blanc, com els que són resultat de cupatges. No obstant, no només els blancs són exquisits, sinó que els rosats amb garnatxa, merlot i pansa rosada, i els negres elaborats amb varietats de cabernet sauvignon, ull de llebre i merlot són dignes de menció.

A la DO d’Alella trobem a la vora de 140 viticultors que produeixen una mitja de 8.000 hectolitres.

Municipis que en formen part: La Roca del Vallès, Martorelles, Montornès, Sant Fost de Capcentelles, Santa Maria de Martorelles, Vallromanes i Vilanova del Vallès.