Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Participació ciutadana Curs de formació per a membres d'associacions
Curs de formació per a membres d'associacions
 

Taller “Elaboració de projectes: disseny, continguts i redacció" el proper 20 de gener per a totes les entitats i associacions de la Roca

Dins del marc de formació que el servei de Participació Ciutadana, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha impulsat amb la voluntat de donar suport a les entitats i associacions de la Roca del Vallès, s’ofereix al teixit associatiu del municipi el taller: Elaboració de projectes: disseny, continguts i redacció, a càrrec de AVALON, iniciatives per a les associacions. 
 
El projecte és el full de ruta on es defineix l’actuació concreta que permetrà assolir els objectius proposats. És el màxim nivell de concreció de l’acció, s’ha d’estructurar de forma detallada preveient els diferents elements necessaris per a poder assegurar el compliment dels objectius. Però, COM ES FA AIXÒ?
 
L’objectiu d’aquest taller és, entre d’altres, poder adquirir eines per identificar, dissenyar, formular, executar i avaluar un projecte correctament. Trobar els coneixements necessaris per poder definir i estructurar un projecte viable i sostenible. 
 
Els continguts del taller es distribueixen en dos blocs: 
Part 1 – Teòric
El projecte. Conceptes bàsics;
Els continguts del projecte;
Diagnòstic i justificació;
Breu descripció del projecte;
Objectius del projecte;
Resultats esperats;
Destinataris/es del projecte;
Marc geogràfic de desenvolupament del projecte;
Activitats previstes i calendari;
Metodologia d’execució;
Recursos humans, materials i econòmics;
Comunicació i promoció;
Sistemes d’avaluació previstos.
Part 2 – Pràctic
Elaboració d’un projecte mitjançant el treball en equip. 
 
Aquesta formació tindrà lloc en una única sessió el dia 20 de gener de 2018, de 10 a 14 h a les sales 2 i 3 del Centre Cultural de la Roca. Hi haurà una mitja part amb un petit esmorzar. 
 

El termini d’inscripció finalitza el 17 de gener de 2018. 
 
Animeu-vos, us hi esperem!!