Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports Conclou el cicle de caminades ‘A cent cap als 100’
Conclou el cicle de caminades ‘A cent cap als 100’

L’Ajuntament felicita la seixantena de veïns i veïnes de la vila que han participat en l'edició d'enguany d'aquesta original activitat adreçada a la gent gran, impulsada anualment per la Diputació de Barcelona amb el suport dels ajuntaments implicats.

Prop d’una trentena de veïns i veïnes de la Roca del Vallès van participar el passat 16 de maig, a la població de Palau-solità i Plegamans, en la cloenda del cicle de caminades ‘A cent cap als 100’ d’aquest any 2018, organitzat per la Diputació de Barcelona amb el suport dels ajuntaments dels diversos municipis implicats, com és el cas de la Roca.

L’acte de cloenda, que va comptar amb la participació de diversos municipis del territori i l’assistència d’unes 1.000 persones, va incloure un esmorzar, una caminada, una activitat de moviment expressiu, taller de  marxa nòrdica amb una caminada curta amb  marxa nòrdica, un dinar popular, l’activitat ‘Concòrdia’ i l’entrega de diplomes per part de les autoritats a tots aquells inscrits a les caminades de gent gran  fetes durant  el curs 2017-2018.

En el cas dels participants de la Roca, atès que algunes persones no van poder assistir a la trobada, el lliurament de diplomes es farà a tothom el dimecres 13 de juny, a les 17 h., al Centre Cívic de Santa Agnès en el marc de l’acte de lliurament de premis corresponents a les activitats dels tres casals d’avis del municipi. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament abans del 4 de juny.

Albert Bassa, regidor d’Esports, ha valorat molt positivament la participació dels veïns i veïnes de la vila al cicle de caminades d'enguany i ha posat en valor el projecte perquè "fomenta els hàbits saludables entre la gent gran i, a més, genera coneixences i aliances entre municipis que formem part d'un mateix territori".

“A cent cap als 100” és un projecte impulsat per la Diputació de Barcelona que va néixer l'any 2001 per promoure l’intercanvi entre diferents municipis. Ofereix la possibilitat a les persones grans de conèixer diferents entorns geogràfics i de viure la natura d'una manera adaptada a les seves possibilitats, amb uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies no majors de 10 km ni inferiors als 6 km. Un dels objectius principals s'adreça a fomentar les relacions interpersonals i de grup.