Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Totes les notícies Urbanisme L’Ajuntament actua per millorar la xarxa de clavegueram del carrer Doctor Fleming
L’Ajuntament actua per millorar la xarxa de clavegueram del carrer Doctor Fleming
Urbanisme
divendres, 22 de juny de 2018 07:36

Amb l’objectiu de preservar la seguretat durant el desenvolupament de les obres es restringirà la circulació i l’estacionament dels vehicles a la via pública en aquest tram.

Dilluns 25 de juny és previst que es doni el tret de sortida a les obres de conservació i manteniment del clavegueram del carrer Doctor Fleming, en el tram comprès entre els carrers de la Font del Cargol i Granada.

L’objectiu d’aquests treballs és millorar la xarxa de clavegueram existent, força envellida, renovant les escomeses i connectant dos pous de registre de la cruïlla amb el carrer Granada. Així, el termini d’execució es preveu d’un mes aproximadament.

Per aquest motiu, i amb la finalitat de preservar la seguretat durant el desenvolupament de les obres, es prohibirà la circulació i l’estacionament dels vehicles a la via pública en aquest tram. En aquest sentit, l’Ajuntament demana disculpes als veïns i veïnes per les molèsties que aquesta actuació pugui provocar i aconsella a la ciutadania seguir les recomanacions de seguretat de la Policia Local i dels operaris.