Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Benestar Social El Gran Recapte d’aliments arriba aquesta setmana a la Roca del Vallès
El Gran Recapte d’aliments arriba aquesta setmana a la Roca del Vallès

Dijous 29 de novembre i l’1 de desembre el municipi s’adhereix a una nova edició d’aquesta iniciativa solidària impulsada pel Banc d’Aliments de Catalunya.

 

La Roca del Vallès torna a demostrar ser una vila compromesa i altruista que s’implica activament en els projectes solidaris. Dijous 29 de novembre i dissabte 1 de desembre, el municipi se suma un any més al Gran Recapte d’Aliments organitzat pel Banc d’Aliments de Catalunya.

Per tot plegat, al llarg d’aquests dos dies s’habilitaran punts de recollida d’aliments als supermercats Condis, Caprabo i Dia. L’Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a participar d’aquesta iniciativa donant aliments bàsics com llet, oli i conserves.

Al 2017 el Gran Recapte d'Aliments va recollir 4.656.000 kg en més de 2.500 punts de recollida repartits per tot el país i va comptar amb l'ajuda de 30.000 voluntaris. La fita per a l'edició del 2018 és tornar assolir una xifra similar gràcies a la col·laboració dels voluntaris i donants. Els aliments recollits durant el Gran Recapte van destinats al Banc dels Aliments, entitat benèfica basada en el voluntariat, amb l'objectiu de redistribuir-los gratuïtament entre les persones necessitades del nostre entorn, evitant-ne qualsevol malbaratament o mal ús. Per a més informació podeu consultar el web www.granrecapte.org.