Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura La Coral Centre i Energia, al costat de La Marató de TV3
La Coral Centre i Energia, al costat de La Marató de TV3

L’entitat organitza diumenge 16 de desembre un Concert de Nadal solidari per recaptar fons per a la investigació mèdica del càncer.

L’església de Sant Sadurní serà la seu aquest cap de setmana d’una actuació a càrrec de la Coral Centre i Energia de la Roca del Vallès en el marc de la commemoració de la 27a edició de La Marató de TV3.

El concert, que tindrà lloc diumenge 16 de desembre a partir de les 18 h., té com a objectiu compartir amb els veïns i veïnes les festes nadalenques, recaptar fons i donar un impuls econòmic a la investigació mèdica del càncer, incentivar l’esperit solidari i donar a conèixer als veïns i veïnes aquesta afecció.

Els assistents al Concert de Nadal podran gaudir de la interpretació de 12 nadalenques populars de M. Oltra a càrrec de la Coral Centre i Energia; així com de l’actuació d’Artgentum Vocal Ensemble. I tot, sota la direcció de Lucía Beresova i amb Néstor Calderer al piano.

El consistori posa en valor la iniciativa impulsada per la Coral Centre i Energia i convida a tots els veïns i veïnes a participar d’aquest acte solidari.