Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Participació ciutadana L’Ajuntament convoca una nova sessió de treball del Reglament de Participació Ciutadana
L’Ajuntament convoca una nova sessió de treball del Reglament de Participació Ciutadana

El consistori convida els veïns i veïnes a participar dijous 24 de gener d’una trobada oberta a tota la ciutadania per tal de debatre, consensuar i posar en comú propostes per millorar i potenciar la participació ciutadana al municipi.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès –a través de la Regidoria de Participació Ciutadana- i la Diputació de Barcelona han reprès aquest 2019 l’elaboració del nou Reglament de Participació Ciutadana de la Roca del Vallès, que té com a objectiu actualitzar i millorar els canals i mecanismes de participació ciutadana amb que es dota actualment el municipi.

Des del consistori es vol seguir confeccionant aquesta modificació de l’actual document amb el màxim de participació possible, de forma consensuada i sumant totes les sensibilitats existents al municipi, afegint les modificacions legislatives i de transparència i revisant els canals de participació actuals.

Per tot plegat, amb l’objectiu de conèixer de primera mà les aspiracions, necessitats i demandes de teixit social en matèria de participació i obrir el procés al conjunt de la ciutadania, el dijous 24 de gener, a partir de les 19 h., el Centre Cultural de la Roca del Vallès acollirà una nova sessió participativa oberta a tots els veïns i veïnes i entitats.

Durant la trobada es presentarà als assistents les línies mestres i objectius d’aquest projecte amb el qual l’Ajuntament vol potenciar el protagonisme de la ciutadania, clarificar els canals de participació i  incorporar nous mecanismes de democràcia directa. Així, els participants es dividiran en petits grups de treball per tal de debatre, consensuar i posar en comú propostes per millorar i potenciar la participació al municipi.

La d’aquest 24 de gener es convertirà en la quarta sessió de treball oberta a la població que l’Ajuntament de la Roca del Vallès ha organitzat des del passat mes de novembre en el marc de la fase de redacció i recollida de propostes del nou Reglament de Participació Ciutadana. La darrera d’elles, va tenir lloc el 17 de gener a la Torreta.