Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Participació ciutadana Aquest 2019, el jovent del municipi crearà les imatges dels programes de les festes majors d’estiu
Aquest 2019, el jovent del municipi crearà les imatges dels programes de les festes majors d’estiu

La convocatòria va dirigida a persones entre els 14 i els 30 anys i els originals s’hauran de presentar abans del 29 de març. Consulta les bases del concurs.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès impulsa enguany una iniciativa que té com a objectiu implicar els veïns i veïnes més joves del municipi en la definició de les tres festes majors d’estiu d’aquest 2019: la Torreta (del 18 al 21 de juliol), Santa Agnès de Malanyanes (del 22 al 24 d’agost) i la Roca del Vallès (del 6 al 9 de setembre).

Es tracta del Concurs jove de cartells i portada dels programes de les festes majors d’estiu 2019; un certamen de caràcter popular on hi poden participar totes les persones que visquin o estudiïn a qualsevol dels tres nuclis i que tinguin entre 14 i 30 anys en el moment de la presentació dels treballs, i que convida als participants a fer les seves propostes de disseny per a aquestes tres celebracions locals.

Els participants poden prendre part de la convocatòria amb tantes obres com vulguin i presentar-se a les categories que desitgin: la Torreta, Santa Agnès de Malanyanes o la Roca del Vallès. Les obres han de tenir relació amb la Festa Major i/o el poble i han de fer-hi aparèixer el següent text en funció de cada categoria:

 

  • Festa Major de La Roca del Vallès del 6 al 9 de Setembre
  • Festa Major de Santa Agnès del 22 al 24 d’Agost
  • Festa Major de La Torreta del 18 al 21 de Juliol

 

El termini de lliurament dels originals finalitzarà el divendres 29 de març a les 14 h., i els dissenys s’han de presentar per instància electrònica al web www.laroca.cat o presencialment, portant les obres en format digital (CD o pendrive dins un sobre) a qualsevol de les tres Oficines d'Atenció Ciutadana. En tots dos casos, s’haurà d’adjuntar un document/sobre amb la fotocòpia del DNI i un telèfon de contacte.

Així, l'obra guanyadora de cada categoria serà el cartell oficial de cada Festa Major i s’editarà a la portada del programa. Els guanyadores es comunicaran en un acte públic el dia 23 d’abril en el marc dels actes de la Diada de Sant Jordi.

 

Consulta les bases del concurs.