Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Participació ciutadana Tota la informació, a Telegram!
Tota la informació, a Telegram!

La Generalitat de Catalunya ofereix a la ciutadania diverses eines de missatgeria instantània per rebre notícies o demanar informació a través de missatges.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès informa als veïns i veïnes que la Direcció General de l’Administració Local de la Generalitat de Catalunya posa a disposició de tota la ciutadania diverses eines de missatgeria instantània que funcionen a través de l’aplicació Telegram.

Què és Telegram?

Una aplicació de missatgeria instantània i gratuïta que facilita l’enviament i la recepció de missatges a través d’Internet. En aquest sentit, a través de l’App de Telegram es posa a disposició de la ciutadania eines de missatgeria com:

  • Canal gencat: on es difonen notícies, continguts i informacions d’alt valor de servei i que poden resultar d’interès. El canal es va posar en marxa el 2016 i, així, la Generalitat es va convertir en la primera institució pública que disposava d’aquesta eina, tal com fan també alguns mitjans de comunicació, partits polítics i empreses. Tota la informació sobre aquesta eina es pot consultar a través del següent enllaç.
  • Servei de consultes 012: funciona com a complement d’atenció telefònica a través de missatgeria instantània.
  • gencatBOT: envia cada dos divendres tres històries en què l’usuari interactua amb l’aplicació. Una nova manera d’informar dels serveis i de l’actualitat de la Generalitat dialogant i a partir dels interessos de cadascú. Per a més informació, consulteu el següent enllaç.
  • bot@equipamentsbo: permet localitzar, a través de la geolocalització, centres sanitaris, farmàcies i comissaries de Mossos d’Esquadra.

Com en puc fer ús?

L’App pot descarregar-se fàcilment accedint des d’un telèfon mòbil o tablet anar al market del sistema operatiu del dispositiu: Android (Google Play) o iOS (Apple Store).