Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports La Roca del Vallès, amfitriona dels ’Intercanvis Marxa Nòrdica’
La Roca del Vallès, amfitriona dels ’Intercanvis Marxa Nòrdica’

El cicle de caminades per a la gent gran clourà el pròxim 15 i 16 de maig a la ciutat de Manresa.

Un total de 201 de persones vingudes de les poblacions de Manresa, Castelldefels i Santa Coloma de Gramanet van participar el 3 d’abril d’una sortida a la Roca del Vallès en el marc del cicle de caminades per a la gent gran ‘Intercanvis Marxa Nòrdica’. L’activitat, impulsada per la Regidoria d’Esports amb la col·laboració dels Casals d’Avis del municipi, va resultat tot un èxit de participació.

La caminada, la darrera del cicle abans de l’acte de cloenda que tindrà lloc els dies 15 i 16 de maig a la capital del Bages, va oferir als participants un recorregut de 8,5 quilòmetres a través del Parc de la Serralada Litoral; que van poder gaudir, entre d’altres, de la Ruta Prehistòrica. El punt de partida va ser l’Ermita de Sant Bartomeu, i des d’alà els caminaires es van desplaçar fins a can Planas, per acabar a l’auditori del Centre Cultural de la Roca; on es va dur a terme el comiat, un dinar popular i una sessió de ball pels assistents.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès valora molt positivament la participació assolida en aquesta activitat i agraeix a tots els veïns i veïnes de la vila que hi ha pres part la seva implicació.