Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Roses, llibres i cultura per Sant Jordi!
Roses, llibres i cultura per Sant Jordi!

Del 10 d’abril a l’1 de maig, el municipi acollirà múltiples activitats lúdiques i culturals per commemorar la diada; amb el dimarts 23 d’abril com a jornada central de la celebració. Descarrega’t el programa d’activitats.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès i el teixit associatiu municipal han dissenyat per a la diada de Sant Jordi d’aquest any 2019 un variat programa lúdic i cultural amb diverses propostes adaptades als gustos i interessos dels veïns i veïnes i amb l’objectiu de contribuir a seguir fent especial la celebració d’aquesta festivitat tan nostrada al municipi i arreu del país.

Un mes farcit d’activitats

Enguany, la commemoració de Sant Jordi es farà extensiva, novament, durant les setmanes prèvies i posteriors als 23 d’abril. Així, del 10 d’abril a l’1 de maig, les entitats locals i el consistori celebraran arreu de la vila múltiples activitats per a tots els públics per tal de fer extensiva la celebració a tots els nuclis i dinamitzar una de les cites de referència del calendari festiu roquerol; entre elles, tallers, puntaires, contacontes, tertúlies, intercanvis de llibres, actuacions musicals, espectacles familiars, trobades de lectura o exposicions. El programa complet d’activitats el podeu consultar a través del següent enllaç.

Amb tot, entre les propostes estrella de l’edició d’enguany hi haurà la presentació de l’obra guanyadora del 20è Premi Romà Planas i Miró de Memòria Popular; el lliurament de premis del 16è Concurs de Punts de Llibre de la Biblioteca Municipal; o la presentació del cartell guanyador del primer Concurs jove de cartells de Festa Major.

Parades de roses i llibres

Finalment, com ja és tradició, aquest Sant Jordi els llibres i les roses tornaran a ser les grans protagonistes de la festivitat durant el 23 d’abril. Així, a la plaça de l’Era i a la Placeta, entitats com la Biblioteca, l’Arxiu de la Memòria Popular de la Roca del Vallès, l’Associació Gats la Roca, l’Associació de Comerciants de la Roca, l’Associació Roca-Vol o el Beach Handball Club Esportiu Plan B vendran roses i llibres a les seves paradetes.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès fa una crida als veïns i veïnes a gaudir de les diferents activitats i a d’una jornada lúdica i festiva.