Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Educació Els tres nuclis de la Roca llueixen una placa del Dia Mundial de la Pau
Els tres nuclis de la Roca llueixen una placa del Dia Mundial de la Pau

L’element, obra de Laia González Mena, decora l’Ajuntament, el Centre Cívic de Santa Agnès de Malanyanes i Can Tàpies.

Aquest cap de setmana la Roca del Vallès va cloure la setzena edició de la Setmana de la Solidaritat, que ha tingut lloc del 29 d’abril al 5 de maig. I enguany ho ha fet amb un acte carregat de simbolisme: amb la col·locació de tres plaques commemoratives amb motiu del Dia Mundial de la Pau.

El dibuix que llueixen les tres plaques ha estat creat per Laia González Mena, guanyadora del Concurs de la Pau 2018 organitzat per l’Ajuntament el passat 31 de gener, i simbolitza la unió del municipi a la Cultura de la Pau aprovada per l’Assemblea General de les Nacions Unides. Així, la placa s’ha ubicat de forma permanent a la façana del consistori, al Centre Cívic de Santa Agnès de Malanyanes i a Can Tàpies (la Torreta).

L’Ajuntament felicita a Laia González Mena pel seu disseny i agraeix a totes les persones i associacions que al llarg dels darrers dies han participat activament de la Setmana de la Solidaritat. En aquest sentit, fins al 12 i el 19 de maig, respectivament, encara es poden visitar les exposicions “Refugiats, per què?” (Centre Esportiu Municipal) i “Els murs d’Europa” (Centre Cultural de la Roca).