Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports La Torreta recupera aquest cap de setmana la Marxa de la Creu
La Torreta recupera aquest cap de setmana la Marxa de la Creu

Les inscripcions per a participar de la caminada ja es poden formalitzar a Can Tàpies o a les OAC de la Roca del Vallès, la Torreta i Santa Agnès de Malanyanes.

Diumenge 19 de maig Can Tàpies es convertirà en el punt de sortida i d’arribada de la Marxa de la Creu; una caminada popular dirigida a tots els públics que servirà com a colofó final de la Festa de la Creu 2019.

Enguany la principal novetat de la prova, que arrencarà a les 08.30 h, és que aquesta abandona el caràcter competitiu que l’ha caracteritzat els darrers anys per assumir, novament, una essència més popular. Així, a la cita hi poden prendre part tots els veïns i veïnes. En aquest sentit, la caminada constarà d’un recorregut de 8,6 quilòmetres sense desnivell i transcorrerà per espais com els 40 pins, Can Granota, Can Duro, el Bosc del Cuco, Casa Alta, el Bosc de Can Jorn i Can Sora.

Formalitza ja la teva inscripció

Per a participar de la caminada popular és imprescindible inscriure’s prèviament. Així, la sortida té un cost de 5€ per participant (inclou l’esmorzar i un record); mentre que per als infants de 0 a 6 anys –que també requereixen d’inscripció prèvia, com la resta de menors d’edat- és gratuït.

Les inscripcions ja es poden formalitzar a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) de la Roca del Vallès, la Torreta i Santa Agnès de Malanyanes; o a Can Tàpies (fins al 14 de maig, de 19 h a 20.30 h). A més, també es poden formalitzar el mateix dia de la caminada, al punt de sortida, una hora abans de l’inici de l’activitat. Les bases de la caminada les podeu consultar a través del següent enllaç.

L’Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a sumar-se a la proposta i agraeix a les entitats i associacions organitzadores la seva implicació.