Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura La Vall d’Ariulf impulsa una activitat per a descobrir l’origen i l’elaboració de la ratafia roquerola
La Vall d’Ariulf impulsa una activitat per a descobrir l’origen i l’elaboració de la ratafia roquerola

Dissabte 15 de juny, l’entitat organitzarà una sortida, un taller i un tast amb aquesta icònica beguda com a gran protagonista.

Aquest mes de juny, La Vall d’Ariulf ofereix als veïns i veïnes una nova i original proposta de descoberta de la història i el patrimoni local de la Roca del Vallès.

Dissabte 15 de juny, l’entitat organitzarà una passejada pel bosc de ribera i matollar per a conèixer de primera mà quines són les plantes essencials per a l’elaboració de la ratafia roquerola. Posteriorment, tindrà lloc un taller d’elaboració d’aquesta beguda; i per finalitzar la jornada, un tast de la ratafia de la vila del 2018.

El punt de sortida de la caminada serà la plaça de l’Església a les 18 h; i totes aquelles persones que vulguin elaborar la seva ratafia hauran de portar un pot hermètic amb capacitat per a dos litres, així com dos litres d’anís dolç. Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o consultar el web lavalldariulf.wordpress.com.