Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Viu la Revetlla a la Roca del Vallès!
Viu la Revetlla a la Roca del Vallès!

Diumenge 23 de juny, l’Ajuntament convida a tots els veïns i veïnes a gaudir de Sant Joan a la plaça Sant Jordi i de la “butiFARRA” a La Verneda.

La Roca del Vallès ja es prepara per acollir una de les nits més especials de l’any a la vila i arreu de Catalunya. Diumenge 23 de juny, la vila celebrarà la tradicional Revetlla de Sant Joan on no hi faltaran la pirotècnia, les fogueres i les coques; tres dels elements més icònics de la festivitat.

Per tot plegat, l’Ajuntament anima tots els veïns i veïnes a gaudir d’una Revetlla de Sant Joan feliç i segura. En aquest sentit, recomana que es segueixin els consells de seguretat en matèria de petards i de fogueres. Unes recomanacions que podeu consultar a través d’aquest enllaç i que tenen com a objectiu garantir l’èxit de la festa.

Música i gastronomia es donen la mà a la “butiFARRA”

El tret de sortida de Sant Joan a la Roca del Vallès serà el 23 de juny a partir de les 12 h amb una nova edició de la botifarrada electrònica, la “butiFARRA”, a l’espai La Verneda i a càrrec de l’entitat de Tronaos F.C. El preu de l’activitat és de 5€ i els tiquets es poden adquirir a l’Estanc i Bdbo Lounge Bar.

I a partir de les 18 h, la festa ja es traslladarà un any més a la plaça Sant Jordi on hi haurà tallers, actuacions musicals, un sopar popular i l’encesa de la foguera.  I al voltant de les 20 h, la Flama del Canigó arribarà a la plaça Sant Jordi de la mà de l’ANC, on serà rebuda pels roquerols i les roqueroles que vulguin acostar-se, i servirà per encendre la foguera de Sant Joan al municipi. A més, tothom qui ho desitgi podrà portar quelcom per prendre la Flama i emportar-se-la a casa seva.

Vols participar al sopar popular?

Al sopar popular de Sant Joan, els veïns i veïnes que hi volen prendre part han de portar el seu sopar preparat de casa; mentre que l’organització facilitarà als assistents taules, cadires i un servei de bar. Mentrestant, també es prestarà un servei de brasa per a tots aquells qui en vulguin fer ús per a cuinar a la brasa a la plaça els seus aliments (carns, peix, verdures...).

Revetlla de Sant Joan a Santa Agnès de Malanyanes i a la Torreta

Finalment, l’Ajuntament també convida els veïns i veïnes a sumar-se a les revetlles de Sant Joan que s’organitzaran als nuclis de la Torreta i de Santa Agnès de Malanyanes de la mà dels centres de gent gran. En el cas de la Torreta, la festivitat se celebrarà diumenge 23 de juny, a les 21 h, al Centre Cultural; mentre que a Santa Agnès de Malanyanes, la festa tindrà lloc el dissabte 22 de juny, de 19 h a 23 h, al Centre Cívic.