Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Arriba la primera edició de la Torrebirrata!
Arriba la primera edició de la Torrebirrata!

El dissabte 20 de juliol se celebrarà la Fira de la Cervesa Artesana en el marc de la Festa Major de la Torreta

Una de les novetats que porta la Festa Major de La Torreta serà una cita imprescindible pels amants de la cervesa. El dissabte 20 de juliol Can Tàpies acollirà la primera edició de la Fira de la Cervesa Artesana, que aplegarà no només els millors productors sinó que hi haurà moltes activitats durant tot el dia.

La jornada començarà a les 11h amb l’espectacle infantil “El Planeta dels Somnis” a càrrec de la companyia Rovell d’Ou, i a les 12h tindrà lloc el taller “Juguen a cuinetes”, també pels més petits. L’Associació de Dones Trismar organitza a les 12.30h el Concurs de Truites de Patates, i a partir de les 13h la música pren el relleu de la mà de David Bitter, que obrirà l’hora del vermut. Seguint amb la festa gastrolúdica, a les 14.30h hi haurà la cata i maridatge, pel que cal inscripció prèvia.

A la tarda els més petits tornen a tenir activitats, en aquesta ocasió amb el taller “Donem la llauna” on es donarà una segona vida a diverses llaunes tot repintant-les. A les 19h DJ Pack Man amenitzarà musicalment la fira, i a les 20h hi haurà el primer concert de la mà del grup “Sobra la Marcha”. A les 21h serà el torn dels DJ Statler i Waldorf i a les 22h hi haurà el darrer concert, en aquesta ocasió amb el grup “Severian”.

Per a més informació i inscripcions a la cata i maridatge, consulteu la pàgina de Facebook de la Torrebirrata.