Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Arriba la Festa Major de Santa Agnès de Malanyanes!
Arriba la Festa Major de Santa Agnès de Malanyanes!

Del 23 al 25 d’agost és festa grossa a Santa Agnès, on els veïns i veïnes gaudiran d’un ampli programa d’activitats lúdiques i culturals per a tots els públics. Descarrega’t el programa de Festa Major

 

El final de l’agost no és motiu de tristesa pels veïns i veïnes, perquè arriba la Festa Major de Santa Agnès de Malanyanes! Com cada any l’Ajuntament i el teixit associatiu del poble han treballat conjuntament per dissenyar un programa d’activitats amb propostes per a tots els gustos i edats.

La festa s’iniciarà el divendres 23 amb el tradicional pregó, a l’Horta de la Rectoria, i tot seguit hi haurà el sopar popular.  Els tiquets els podreu comprar el dimecres 14 d’agost de 17 a 20 h només al Centre Cívic Santa Agnès, i el 20 i el 21 d’agost de 17 a 20 h al Centre Cívic i a l’OAC de l’Ajuntament. La nit del divendres serà llarga, ja que hi acturan els grups The Leftlovers, La Tribut FM i el PD Badabronx.

El dissabte 24 els més petits xalaran de valent, ja que podran gaudir d’un espectacle a la placeta del Centre Cívic a les 12 h, de la Festa de l’Escuma a les 13 h al Casal de Joves i d’un Tobogan Gegant a les 17.30 h al carrer Cirerers. A la nit, l’actor i músic Bruno Oro actuarà al Centre Cívic i deixarà amb la boca oberta als assistents amb l’espectacle “Immortal”. Les entrades es poden comprar el dimecres 14 d’agost de 17 a 20 h només al Centre Cívic, i del 19 al 21 d’agost de 17 a 20 h al Centre Cívic i a l’OAC de l’Ajuntament. Enguany també hi haurà Nit Jove el dissabte a l’espai de l’Era del Molí.

I el diumenge la plaça de l’Església viurà el vermut popular amb el ball de Gegants, i l’Horta de la Rectoria serà l’escenari de la butifarrada popular a les 21 h i tot seguit l’actuació del grup d’havaneres Arjau. El rom cremat posarà punt i final a les activitats festives!

L’alcalde de La Roca del Vallès, Albert Gil, ha afirmat que «estic convençut que, un cop més, la festa deixarà gravats en el nostre record un munt d’anècdotes i moments inoblidables compartits amb amics, familiars i veïns i veïnes. Acomiadem-nos, doncs, del mes d’agost amb una nova mostra de la nostra capacitat per sortir al carrer, fer pinya i gaudir de bones estones en companyia.»