Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Medi Ambient L’Ajuntament de La Roca ofereix servei de recollida de voluminosos a domicili
L’Ajuntament de La Roca ofereix servei de recollida de voluminosos a domicili

És gratuït i qualsevol ciutadà pot sol·licitar-lo trucant al 93 843 93 11. Es recolliran mobles i trastos diversos (matalassos, electrodomèstics, sofàs, fustes i vidres entre d’altres) cada quinze dies


 

L’Ajuntament de La Roca del Vallès ofereix als veïns un servei de recollida de residus voluminosos. Amb aquest servei, que és gratuït per a tots els ciutadans del municipi, es permet resoldre situacions en les quals a causa del volum o les característiques dels trastos, és difícil traslladar aquests objectes a la deixalleria.

Qualsevol veí que necessiti llençar mobles o trastos diversos com matalassos, electrodomèstics, sofàs, fustes o vidres, pot demanar-ne la recollida trucant al 93 843 93 11 i l’empresa encarregada li demanarà les dades necessàries per efectuar el servei.

La recollida es fa quinzenalment, el 2n i el 4t dijous de cada mes, en funció d’un itinerari predeterminat i de les comandes previstes. En la data fixada, caldrà que cada ciutadà dipositi els mobles o objectes al carrer abans de les 7 del matí, ja que la recollida es farà de les 7 a les 12 h.

Aquest servei està destinat única i exclusivament a particulars, pel que no està a disposició d’indústries ni establiments comercials. El nombre de trastos per al qual es pot sol·licitar la recollida és limitat per tal de no col·lapsar el servei.