Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Totes les notícies Urbanisme Comencen les obres de millora de la cruïlla d’entrada a Can Colet
Comencen les obres de millora de la cruïlla d’entrada a Can Colet
Urbanisme
dijous, 24 d'octubre de 2019 17:38

Els treballs s’iniciaran el proper dilluns, 28 d’octubre i s’allargaran durant 8 setmanes

S’instal·larà una nova parada de bus i es crearan nous ramals i illetes per millorar la mobilitat

L’Ajuntament de la Roca del Vallès inicia el proper dilluns, 28 d’octubre, les obres de millora de la cruïlla d’entrada a Can Colet. Els treballs serviran per instal·lar una nova parada de bus a la carretera C-1415c, així com construir nous ramals i illetes d’accés al barri. D'aquesta manera es millorarà l'accés a la parada d'autobús cap a Granollers, ja que ara els veïns i veïnes han de creuar la carretera amb el risc que comporta.

Està previst que les obres s’allarguin durant unes 8 setmanes, i es preveu que mentre durin els treballs hi hagi diverses afectacions al trànsit, entre les quals talls intermitents de carrils de la carretera.

La setmana que ve ja començaran a instal·lar diversos elements de senyalització provisional d’obres, així com a tancar en diferents moments els ramals d’enllaç a Can Colet. Tots els talls o afectacions a la circulació que es produeixin a la via seran comunicades amb antelació. Aquestes estan supeditades al pla d’obres i a la possibilitat que la climatologia d’aquestes dates permeti complir-ho estrictament.