Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura
 

Cicle Marc 2012: Exposició de fotografies "Més que paraules"

El passat dimecres 27 de juny, a les 19,00 h. al CC_LR, es va fer l’acte d’inauguració de l’exposició de fotografies “MÉS QUE PARAULES”, D’Antoni Sesen.El públic assistent va poder gaudir de l’originalitat i varietat de les fotos exposades.

Llegiu-ne més...
 
Disponible el vídeo de la IV Festa de la Prehistòria

L’empresa que s’encarrega de l’organització de la Festa de la Prehistòria, Tànit Didàctica i Difusió Cultural, es va ocupar de gravar un vídeo que ja tenim a la nostra disposició.Que en gaudiu!


Llegiu-ne més...
 
Cicle Filharmonia 2012: Concert de Gospel amb "Joyful! nit de Gospel"

Aquest dissabte 30 de juny, a les 21,00 h a l'Església de Sant Sadurní, us convidem a venir al concert de Gospel a càrrec del grup "Joyful! -Nit de Gospel". Aquest concert obre dins el Cicle Filharmonia el nou apartat anomenat Música i Patrimoni, d'una sèrie de concets que tindràn lloc en indrets artístic-històrics del Municipi.

Llegiu-ne més...
 
Cicle MARC 2012 – Acte d'inauguració de l'exposició “ Més que Paraules" d'Antoni Sesén

Vist l’ èxit obtingut en la passada edició del Programa MARC – Mostra d’Art de la RoCa -, el Servei de Cultura de l’ Ajuntament de la Roca del Vallès ha organitzat pel proper dimecres, 27 de juny a les 19,00 hores al Centre Cultural de la Roca, una nova edició d’aquest programa de difusió artística.

Llegiu-ne més...
 
Èxit de públic i de participació en la quarta edició de la Festa de la Prehistòria

Prop de 1.000 persones van passar per la Verneda de La Roca del Vallès el diumenge 17 de juny per celebrar la IV Festa de la Prehistòria.

 

Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 101 102 103 104 105 106 107 Següent > Final >>

Pàgina 104 de 107