Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Medi ambient
 

L’Ajuntament retira 18 nius de cotorra argentina a Can Tàpies

L’actuació forma part del projecte de Gestió integrada de la cotorra argentina impulsat per la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu controlar la proliferació d’aquesta espècia invasora.

Llegiu-ne més...
 
Comencen les primeres actuacions de control de la població de cotorres al municipi

El consistori ha elaborat un mapa de les colònies i de les zones d’alimentació d’aquesta espècie i ha iniciat la captura d’exemplars i la retirada de nius a Can Tàpies.

Llegiu-ne més...
 
L’Ajuntament actua per controlar la població de cotorres al municipi

El consistori ha elaborat un mapa de les colònies i de les zones d’alimentació d’aquesta espècie i properament durà a terme la captura d’exemplars i la retirada de nius a Can Tàpies.

Llegiu-ne més...
 
El Centre Cultural de la Roca acull una reunió informativa sobre la modificació del plantejament del Parc de la Serralada Litoral

La sessió tindrà lloc dimecres 19 de setembre a les 19 h., és oberta a tota la població i va dirigida especialment als propietaris de finques, entitats i persones vinculades a la zona ampliada.

Llegiu-ne més...
 
L’Ajuntament alerta sobre els riscos per a la fauna i l’ecosistema d’alimentar els ocells i peixos de la Bassa dels Ànecs

Fotografia de Sandra OleDonar aliments a les espècies que habiten la bassa pot provocar greus problemes de salut als animals, com ara sobrealimentació o disfunció nutricional i compromet el valor ecològic d’aquest icònic espai natural.

Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 2 de 15