Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Totes les notícies
Notícies
Augmenten els contractes indefinits registrats a la Roca del Vallès
Promoció econòmica
divendres, 3 d'agost de 2018 11:08

Durant el segon trimestre de 2018 s’han formalitzat al municipi 278 contractes de treball indefinits, 45 més que durant el primer trimestre de l’any i 53 més que durant el mateix període del curs passat.

Llegiu-ne més...
 
44 persones accedeixen a nous llocs de treball qualificats durant el primer semestre de 2018 a través del Servei Local d’Ocupació
Promoció econòmica
divendres, 3 d'agost de 2018 08:42

L’Ajuntament seguirà potenciant la funció del SLO i apostarà per adaptar el perfil professional dels inscrits al servei a les necessitats de les empreses del municipi amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral.

Llegiu-ne més...
 
Santa Agnès de Malanyanes s’engalana per a la Festa Major
Cultura
dilluns, 30 de juliol de 2018 11:58

Del 24 al 26 d’agost, la #FMSantaAgnès18 brindarà als veïns i veïnes un ampli i variat programa d’activitats lúdiques i culturals per a tots els públics per commemorar la festivitat. Descarrega’t el programa de Festa Major.


 

Amb la Festa Major de la Torreta encara ben viva al record, aquest mes d’agost Santa Agnès de Malanyanes agafa el relleu festiu al municipi amb l’organització de l’esperada #FMSantaAgnès18. Del 24 al 26 d’agost, la Comissió de Festes i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament oferiran als veïns i veïnes una vintena de propostes per commemorar aquesta celebració.

El Centre Cívic de Santa Agnès de Malanyanes, l’Horta de la Rectoria, el Casal de Joves, el carrer Cirerers, la piscina municipal, l’Era del Molí, la parròquia de Santa Agnès i la plaça de l’Església  tornaran a ser els eixos neuràlgics d’una festivitat que, un any més, comptarà amb el suport inestimable del teixit associatiu de la vila. El programa complet d’activitats el podeu descarregar a través del següent enllaç.

L’Ajuntament felicita a totes les persones i entitats implicades per l’impuls d’una nova programació de Festa Major de primer nivell i convida als veïns i veïnes a gaudir-ne plenament i a compartir la festivitat a les xarxes socials amb l’etiqueta #FMSantaAgnès18.

Descarrega't el programa de Festa Major.

 


 
Santa Agnès de Malanyanes s’engalana per a la Festa Major
Cultura
dilluns, 30 de juliol de 2018 11:53

Del 24 al 26 d’agost, la #FMSantaAgnès18 brindarà als veïns i veïnes un ampli i variat programa d’activitats lúdiques i culturals per a tots els públics per commemorar la festivitat. Descarrega’t el programa de Festa Major.

Llegiu-ne més...
 
Aquest mes d’agost l’activitat no s’atura als mercats setmanals
Promoció econòmica
divendres, 27 de juliol de 2018 12:57

Els mercats de la Roca, la Torreta i Santa Agnès obriran les seves parades durant el mes d’agost en les dates i horaris habituals.

Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 8 de 178