La Festa Solidària recapta més de 3.500 euros per la Fundació El Xiprer

Última revisió 05-11-2019 11:45
23/10/2019

L’acte benèfic ha tingut lloc aquest passat diumenge amb activitats, tallers, música i una fideuà popular entre d’altres

L’entitat La Roca Solidari ha organitzat aquest passat diumenge 20 d’octubre la Festa Solidària, que té com a objectiu recaptar fons per la Fundació El Xiprer. Durant la jornada s’ha aconseguit recaptar 3.661,33 euros.

La jornada benèfica va consistir en l’arribada de quatre expedicions que provenien des de diferents punts del territori i que van trobar-se a la plaça Can Torrents de la Roca del Vallès. Allà mateix es van realitzar activitats per a totes les edats, com tallers, música i una fira solidària. Finalment, va tenir lloc una fideuà popular i un torn de paraules per tots els assistents. L’acte va acabar amb un sorteig de lots de regal i uns agraïments.

Des de la regidoria de Solidaritat de l’Ajuntament de La Roca del Vallès es valora molt positivament la celebració d’actes benèfics al municipi per tal de fomentar un món més just i amb oportunitats per a tothom. D’aquesta manera, es vol agrair la col·laboració de l’entitat La Roca Solidari a tothom qui va participar un any més en aquesta jornada festiva.

L’any vinent, l’entitat Roca Solidari s’ha marcat com a objectiu treballar en un nou projecte titulat Todos los caminos llevan a Sare Big, amb ITT Foundation.

La Roca Solidària
La Roca Solidària