La Roca viu la Prehistòrica més multitudinària amb 1.100 participants

Última revisió 26-11-2019 15:37
26/11/2019

L’activitat va tenir lloc el diumenge, 24 de novembre, amb dos recorreguts pel Parc de la Serralada

La Roca del Vallès va convertir-se en la seu del ciclisme de muntanya durant la celebració de la Prehistòrica, l’esdeveniment esportiu que transcorre pel Parc de la Serralada i que enguany celebrava la 21a edició. L’activitat va tenir lloc el diumenge, 24 de novembre i va arribar a 1.100 participants arribats de tot el territori català. 

La  competició comptava amb dos recorreguts, un de 40 quilòmetres i l’altre de 26. La sortida inicial es va fer des de Prat de la Riba cap a Espronceda, girant cap a Verge del Carme, i les sortides posteriors van ser des del carrer Sant Josep cap a Espronceda i seguint el mateix recorregut que l’anterior. El participant que va quedar en primer lloc va completar el recorregut amb un temps d’1 hora i 36 minuts. 

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Roca del Vallès, Daniel Valls, el qual va entregar els premis juntament amb l’alcalde Albert Gil i el president de l’entitat La Roca Bike, va celebrar “l’èxit de convocatòria d’aquest esdeveniment, que any rere any no para de créixer i de posicionar el municipi de la Roca en el mapa de certàmens esportius de referència”. “Creiem que tenim un entorn immillorable per treure’n profit amb esdeveniments d’aquest tipus, i una entitat amb moltes ganes de treballar fer de la Pedalada Prehistòrica un èxit edició rere edició”. 

Pel que fa a la classificació, els més ràpids van ser,  en el cas de la categoria femenina Sílvia Roura, amb un temps de 2h3’26’’, i el cas dels homes Ismael Ventura, amb un crono de 1h33’56’’. Podeu consultar el llistat complet en aquest enllaç.

La Prehistòrica 2019
La Prehistòrica 2019