La selecció catalana sub 12 femenina de futbol s'entrena a la Torreta

Última revisió 05-02-2020 18:50
05/02/2020

Centenars de jugadores es posen a prova per passar el tall i poder participar a la Fase Única del Campionat d’Espanya

La Torreta ha acollit la darrera sessió d’entrenaments de la selecció catalana de futbol, en concret de la categoria sub 12, abans de participar al campionat estatal. El Camp Municipal de la Torreta ha estat l’escenari on centenars de jugadores de tot el país s’han posat a prova per passar el tall i anar convocades amb la selecció per participar a la Fase Única del Campionat d’Espanya.

Les sessions d’entrenament s’han allargat durant dues setmanes per tot el país, i després de cada entrenament hi ha hagut una sessió específica per a jugadores sub 15 i sub 17 de la zona, susceptibles d'entrar en futures convocatòries d'aquestes seleccions. L’entrenament de la Torreta ha estat la darrera, i ara la seleccionadora Mireia Vera preparà la llista definitiva de convocades.

El govern municipal de la Roca del Vallès va donar la benvinguda a tot l’equip tècnic i directiu de la federació de futbol que es van desplaçar al municipi. Hi van ser presents la regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Guarinós, el regidor d’Educació, Albert Bassa, la regidora de Cultura i Festes Populars, Laura Álvarez i el regidor d’Esports, Daniel Valls. Precisament Valls ha explicat que «estem molt agraïts que la federació hagi escollit la Torreta per fer un dels entrenaments previs al campionat, ja que ens ajuda a visibilitzar la rellevància de l’esport femení i com el potenciem des de la Roca del Vallès».

 

Entrenament de la selecció catalana sub 12 (Foto: Federació Catalana de Futbol)
Entrenament de la selecció catalana sub 12 (Foto: Federació Catalana de Futbol)