Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Medi Ambient Trobada ADF Barcelona
Trobada ADF Barcelona

 Les ADF de Quercus i de Montseny-Congost guanyen els Premis de prevenció d'incendis forestals 2014 de la Diputació de Barcelona 

 

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de Quercus i de Montseny-Congost han obtingut els premis de prevenció d'incendis forestals que cada any convoca la Diputació de Barcelona, i que aquest dissabte han estat lliurats pel president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, en una festa que ha aplegat prop de 500 persones a la Roca del Vallès. Enguany optaven als premis nou candidatures.

  

El Premi Rossend Montané, a la millor obra o projecte de prevenció, dotat amb 4.800 euros, ha estat per l'ADF Quercus, formada pels municipis d'Avinyó, L'Estany, Sant Feliu Sasserra i Santa Maria d'Oló. L'accèssit de 1.800 euros ha correspost a l'ADF de Sabadell.

 

Pel que fa al premi Palestra a la millor organització, el jurat ha atorgat el premi, també amb 4.800 euros, a l'ADF de Montseny-Congost, formada pels municipis de La Garriga, Cànoves i Samalús, Figaró-Montmany, L'Ametlla del Vallès i Les Franqueses del Vallès. L'accèssit d'aquest premi, dotat també amb 1.800 euros, se l'ha endut l'ADF Alt Berguedà.

 

El Premi d'Honor Joaquim M. De Castellarnau de reconeixement públic a persones que han destacat en aquest camp, en aquesta XVIII edició s'ha concedit a Narcís Morató de l'ADF Portal de les Guilleries.

 

L'acte de lliurament ha estat presidit pel president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, acompanyat per l'alcalde de la Roca del Vallès, Rafael Ros, i pel diputat adjunt d'Espais Naturals, Andreu Carreras. La presentació ha anat a càrrec de Carles Xuriguera i Fel Faixedas.