Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Benestar Social Tarificació social 2016
Tarificació social 2016
 

 

La Roca del Vallès obre la convocatòria dels ajuts de tarificació social a figures tributàries de l’any 2016


Us informem que la setmana vinent s’obrirà el període de presentació de la sol·licitud d’ajuts socials sobre determinades figures tributàries per l’exercici 2016.
 
L’Ajuntament de La Roca aplicarà percentatges de bonificació en el pagament dels tributs municipals segons el nivell de renda de cada família o individu. La tarificació social consisteix en la reducció dels impostos o quotes d’algunes activitats municipals en raó de la situació socio - econòmica de les unitats familiars o de convivència residents en el municipi i que necessiten d’especial recolzament social atesa la situació de crisi actual.
 
Els impostos subjectes a aquest ajut són els següents: l’impost sobre béns immobles (IBI), la taxa de serveis de recollida i eliminació d’escombraries i altres residus sòlids, la taxa de serveis de subministrament d’aigua i també en l’impost sobre vehicles de tracció mecànica.
 
Les sol·licituds es podran presentar del 4 d’octubre al 4 de novembre (ambdós inclosos) a l’OAC de l’Ajuntament de la Roca del Vallès. L’horari d’atenció al públic és a La Roca, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, i els dilluns i dijous a les tardes de 16.30 i 18.30 hores; a Santa Agnès, dimarts i dijous de 10 a 13 hores; i a La Torreta, dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13 hores.  

Aquí teniu la documentació relacionada a l'ajuda de tarificació social 2016: