Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Inici Notícies Esports 11è Cros Comarcal de la Roca

Inici » Notícies » Esports


11è Cros Comarcal de la Roca
 

Tot a punt per la celebració del 11è Cros Comarcal de la Roca del Vallès. A la Roca, amunt l'esport!


El Servei d’Esports de La Roca del Vallès amb la col•laboració del Consell Esportiu Comarcal del Vallès Oriental i Camí dels íbers organitza el 11è CROS ESCOLAR, que tindrà lloc el proper diumenge 22 gener de 2017 en el Parc de Running situat davant de la Deixalleria de la Roca del Vallès.
 

NORMATIVA DE LA COMPETICIÓ:

-11è Cros Comarcal de la Roca del Vallès el diumenge 24 de gener de 2016 amb la col·laboració de l'entitat d'atletisme Camí dels íbers.
-La inscripció serà gratuïta i es realitzara a través de la http://cronowin.com
-Totes les inscripcions s'han de fer per via web a l'adreça anteriorment indicada, al no poder fer-se presencialment al lloc. Per qualsevol consulta o dubte adreçar-se al Servei d'Esports al 93 842 20 16 o al web de l'Ajuntament.
-El cros es farà al costat de la Deixalleria en el Barri de Can Borell, llindant el riu Mogent.
-Tindran medalles els 3 primers classificats de cada categoria. Tots els participants inscrits tindran un deltall per part de l'Ajuntament.
-Cada participant només tindrà dret a aprticipar en una sola prova; el fet de fer-ho en dues curses serà penalitzat amb desqualificació d'ambdues proves.
-Les curses només podran ser suspeses en cas que l'organització així ho decideixi.
-Els organitzadors del cros no es faran responsables dels perjudicis que la curs pugui ocasionar als inscrits.
-Pel sol fet de participar s'accepta el present reglament. Qualsevol altra qüestió que no s'esmenti directament dependrà de la decisió dels organitzadors.
-La inscripció en aquesta Lliga de Cros Comarcal implica la cessió de la iamtge per fer-ne difusió per usos de promoció esportiva a les xarxes socials del Consell Esportiu del Vallès Oritnal i tan mateix la cotal acceptació del present reglament.

Podeu trobar els horaris en les imatges inferiors

 Informar incorrecció