Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Calendari 2018
Calendari 2018
 

L’Ajuntament edita enguany com a novetat el calendari 2018. Passa'l a recollir i no et perdis cap activitat programada durant l'any.

Enguany l’Ajuntament de la Roca ha elaborat un calendari per aquest 2018 que incorpora les dates assenyalades al municipi de la Roca que segueixen el calendari festiu i tradicional, fets i esdeveniments importants, dies de festa local, i altres dates d’interès pel ciutadà/na com és el calendari fiscal i els dies del ple.
El calendari és de paper i té el format tradicional per poder penjar.
La portada està dedicada a l’Arxiu de la Memòria Popular, ja que el proper 2018 celebrarà el seu 20è aniversari (1998-2018).
Cada mes ve acompanyat d’una fotografia representativa i també s’ha inclòs en la darrera pàgina un llistat de telèfons d’interès, així com els horaris dels equipaments municipals.
El calendari és gratuït i es podrà recollir a les tres Oficines d’Atenció a la Ciutadania: OAC Ajuntament de la Roca del Vallès, OAC de Can Tàpies i OAC de Santa Agnès, així com al Centre Cultural La Roca i al Centre Esportiu Municipal. Els comerços col·laboradors també en disposaran.