Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Participació ciutadana Presentació Associació Catalana pels Drets Civils
Presentació Associació Catalana pels Drets Civils
 

Presentació de l’Associació Catalana pels Drets Civils a la Roca del Vallès


L’acte tindrà lloc el proper divendres 23 de febrer, a les vuit del vespre, al Centre Cultural La Roca
 
L’Associació Catalana pels Drets Civils és una plataforma formada pels familiars i amics dels represaliats i represaliades, tant a l’exili com a les presons d’Estremera i Soto del Real.
 
Segons afirmen en la seva pàgina web, l’objectiu de l’ACDC és construir una xarxa de suport mutu per coordinar-se i assolir l’alliberament dels presos el més aviat possible. També demanen l’ajut de la societat catalana i canalitzar les infinites mostres d’escalf que han rebut durant aquests darrers mesos. Una de les formes de col·laboració possible és l’econòmica, però a banda de l’aspecte econòmic, que reconeixen que és costós, també es refereixen a la gestió de l’absència i al manteniment continuat del contacte amb ells.
 
Aquest proper divendres, 23 de febrer, es farà la presentació a l’Auditori del Centre Cultural La Roca (C/ Lope de Vega, 10), amb la presència de familiars de Jordi Cuixart, Jordi Turull, Toni Comín i Oriol Junqueras. Un cop feta la presentació de la plataforma, s’obrirà un torn obert de paraules per tal que tothom qui ho desitgi pugui comentar o formular alguna qüestió al voltant de l’associació o entorn a la situació actual de les persones exiliades i els presos polítics.