Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Serveis / Equipaments

Equipaments (22) Serveis (17)

L'Actualitat

al teu correu
Envia'ns el teu correu-e per a estar informat de totes les notícies i activitats de la Roca
Notícies Portada Premi Romà Planas i Miró
Premi Romà Planas i Miró


Oberta la convocatòria de participació al Premi Romà Planas i Miró de Memorials Populars

 

L’Ajuntament de la Roca del Vallès ha convocat el premi literari “Romà Planas i Miró” de Memorials Populars 2018.

 

El termini de presentació d’obres finalitzarà el 31 de maig de 2018. Podeu consultar el Reglament regulador del certamen literari i el formulari de participació.

 

El 14 de febrer de 1998, l’Ajuntament de la Roca del Vallès va crear l’Arxiu de la Memòria Popular i va ser en aquest any que es va convocar la primera edició del premi “Romà Planas i Miró” de memorials populars.

 

A partir d’aquest any, s’ha anat convocant una edició cada any i va ser a l’any 2015 que es va aprovar, mitjançant Ple de data 16 de març de 2015, el Reglament per a la participació al premi “Romà Planas i Miró” de memorials populars, juntament amb la normativa del Jurat Popular i els formularis de participació, tant pel premi com al jurat.

 

L’Ajuntament de la Roca del Vallès té la voluntat de continuar creant un Fons documental amb l’objectiu de recuperar diaris, memòries, autobiografies, epistolaris, etc... que estan en perill d’acabar en l’oblit i/o destruït. Per aquest motiu, i per incentivar la formació d’aquest patrimoni documental, es crea el certamen literari “Romà Planas i Miró” de memorials populars, tal i com estableix el seu Reglament de funcionament.

 

La teva història és important... que no es perdi!!!!

 

Participa al premi “Romà Planas i Miró” de memorials populars i podràs veure publicada la teva història.