Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Actualidad

en tu correo
Envianos tu correo electrónico para estar informado de las noticias y actividades de La Roca
Notícies Portada Festa de la Creu 2018
Festa de la Creu 2018
No hay traducciones disponibles.


La Festa Jove prevista per dissabte 28 d'abril (22 h.) es trasllada al Centre Cultural la Torreta amb motiu de les previsions meteorològiques, que apunten a un possible episodi de pluges al llarg de la jornada.

Enguany la Torreta celebra la tradicional Festa de la Creu l’últim cap de setmana d’abril, dissabte 28 i diumenge 29 d’abril i el dimarts 1 de maig.
Tots els veïns i veïnes de la Torreta podran gaudir d’un munt d’activitats, algunes d’elles ja consolidades en aquesta festa com poden ser la Trobada de Puntaires del dissabte 29 d’abril, que aquest any celebra la seva 20ena edició, el tradicional acte d’Homenatge a la Vellesa, que es celebrarà el diumenge 29 d’abril al Centre Cultural de la Torreta, per a totes aquelles àvies i avis del barri, majors de 65 anys, que podran gaudir plegats d’un petit berenar juntament amb el lliurament del 2n premi infantil “La Miranda: petits relats de vida” i una exhibició de balls dels alumnes de ball de sevillanes del Centre de la Gent Gran. I també, l’ofrena floral a la Creu que es farà un cop acabi la missa solemne de l’església Santa Maria del Jaire
També es portaran a terme diferents tallers per a nens i nens de 0 a 12 anys als voltants de Can tàpies la tarda del dissabte, entre els quals hi haurà taller d’experimentació amb sorra, joc de croquet, joc de vaixells i per tots els participants una xocolatada popular.
Enguany la novetat és el 1r concurs de grups musicals de la Torreta que organitza l’entitat del Casal del Jaire a Can Tàpies la nit del dissabte 28 d’abril. Aquesta és una iniciativa per donar a conèixer grups musicals emergents del barri de la Torreta i de la comarca incentivant el guanyador amb el premi d’entrar al programa i poder tocar la nit jove de la Festa major d’estiu de la Torreta 2018.
El darrer dia de festa serà el dimarts 1 de maig que es farà un dinar de germanor al Centre Cultural la Torreta i a la tarda es podrà gaudir al mateix Centre Cultural de l’actuació musical del Grup “Implicadas” de Can Bassa.
Us animem a participar activament de la tradicional Festa de la Creu!!
Per a més informació podeu descarregar-vos el programa de la Festa