Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Participació ciutadana Tot a punt per a la Fira d’Entitats 2018
Tot a punt per a la Fira d’Entitats 2018


Dissabte 5 de maig, les entitats de la Roca del Vallès sortiran novament al carrer per donar-se a conèixer entre els veïns i veïnes i mostrar els seus projectes i activitats.

La Roca del Vallès compta amb un teixit associatiu ampli, viu, dinàmic i plural, imprescindible en la riquesa cultural i lúdica del poble. En aquest sentit, i amb l’objectiu de posar en valor l’ingent tasca diària que les entitats i associacions locals duen a terme al servei de La Roca i en favor d’àmbits com la solidaritat, l’esport, la cultura o el medi ambient, l’Ajuntament ha organitzat una nova edició de la recuperada Fira d’Entitats.

La jornada tindrà lloc dissabte 5 de maig a la rambla Mestre Torrents i al carrer Espronceda entre les 11 h. i les 19 h. i comptarà amb la participació de prop d’una vintena d’entitats, a qui el consistori agraeix públicament el seu compromís amb el projecte. Al llarg del dia, els roquerols i roqueroles podran gaudir de més d’una quinzena de propostes lúdiques, culturals, esportives, gastronòmiques i solidàries a càrrec de les entitats participants amb el propòsit de conèixer les associacions locals i els seus projectes i activitats. A més, també s’oferirà un servei de bar, ludoteca i un dinar popular.

Xavier del Villar, regidor de Participació Ciutadana, convida les entitats a aprofitar aquesta nova ocasió de “demostrar tot el potencial associatiu del poble” i fa una crida als veïnes i veïnes per tal que “s’acostin a conèixer de primera mà tot allò que ofereixen les associacions roqueroles, que són l’autèntic motor de la vida cultural i lúdica del municipi”. En aquest sentit, del Villar afegeix que “és tan important que la ciutadania conegui i gaudeixi de les nostres entitats com que els veïns i veïnes ens impliquem i participem activament en la tasca que totes elles duen a terme per nodrir el nostre ric calendari d’activitats”.

Consulta el programa d'activitats.