Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Un Sant Joan ple de gastronomia, música, ball, festa i tradició
Un Sant Joan ple de gastronomia, música, ball, festa i tradició

Dissabte 23 de juny, l’Ajuntament convida a tots els veïns i veïnes a gaudir de la Revetlla de Sant Joan a la plaça Sant Jordi i de la ‘butiFARRA’ a La Verneda.

La Roca del Vallès ja es prepara per acollir una de les nits més especials de l’any a la vila i arreu de Catalunya. Dissabte 23 de juny, la vila celebrarà la tradicional Revetlla de Sant Joan on no hi faltaran la pirotècnia, les fogueres i les coques; tres dels elements més icònics de la festivitat.

Per tot plegat, l’Ajuntament anima tots els veïns i veïnes a gaudir d’una Revetlla de Sant Joan feliç i segura. En aquest sentit, recomana que es segueixin els consells de seguretat en matèria de petards i de fogueres. Unes recomanacions que podeu consultar a través d’aquest enllaç i que tenen com a objectiu garantir l’èxit de la festa.

El tret de sortida de Sant Joan a la Roca del Vallès serà el 23 de juny a partir de les 12 h. amb una botifarrada electrònica, la ‘butiFARRA’, a l’espai La Verneda a càrrec de l’entitat de Tronaos F.C. El preu de l’activitat és de 5€ i els tiquets es poden adquirir fins al 20 de juny a l’Estanc, l’Akelarre i Bdbo Lounge Bar.

I a partir de les 18 h., la festa ja es traslladarà a la plaça Sant Jordi on hi haurà tallers, espectacles infantils, actuacions musicals, un sopar popular i l’encesa de la foguera.

Al voltant de les 20:30 h., la Flama del Canigó arribarà a la plaça Sant Jordi de la mà de l’AN, on serà rebuda pels roquerols i les roqueroles que vulguin acostar-se, i servirà per encendre la foguera de Sant Joan al municipi. A més, tothom qui ho desitgi podrà portar quelcom per prendre la Flama i emportar-se-la a casa seva.