Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Mobilitat L’Ajuntament actua per arranjar el paviment del barri de Rocatomba
L’Ajuntament actua per arranjar el paviment del barri de Rocatomba

Amb l’objectiu de preservar la seguretat durant el desenvolupament dels treballs es duran a terme restriccions en la circulació i l’estacionament dels vehicles a la via pública.

Dilluns 9 de juliol és previst que es doni el tret de sortida a les obres d’arranjament del paviment al barri de Rocatomba i dels carrers adjacents.

Per aquest motiu, i amb la finalitat de preservar la seguretat durant el desenvolupament de les obres, es duran a terme les següents restriccions en la circulació i estacionament:

  • Reparacions de paviment al carrer de les Camèlies. Dilluns 9 de juliol, tallat al trànsit. Per aquest motiu el carrer del Girasol esdevindrà en doble sentit de circulació. Es prohibirà estacionar a ambdós carrers.
  • Reparacions de paviment al carrer de Montblanc. Dilluns 9 de juliol, tallat al trànsit. Es prohibirà estacionar en aquest carrer.
  • Reparacions de paviment als carrers Roses i Verge del Carme (tram entre el carrer del Girasol i Verge de Montserrat). Dimarts 10 de juliol, tallats al trànsit però mai de manera simultània. Es prohibirà estacionar a ambdós carrers.
  • Reparacions de paviment al carrer del Bosc (tram comprès entre els carrers de la Verge del Carme i Torras i Bages). Dimecres 11 de juliol, es prohibirà estacionar en aquest tram de carrer.

L’Ajuntament demana disculpes als veïns i veïnes per les molèsties que aquesta actuació pugui provocar i aconsella a la ciutadania seguir les recomanacions de seguretat de la Policia Local i dels operaris.