Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Aquest cap de setmana vine a gaudir de la Festa Major d’Hivern de Santa Agnès de Malanyanes
Aquest cap de setmana vine a gaudir de la Festa Major d’Hivern de Santa Agnès de Malanyanes

L’espectacle humorístic ‘En Peyu i en Dani’ serà el cap de cartell d’una programació que enguany arriba farcida de propostes per a tots els públics.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès, el Casal d’avis i la Parròquia organitzen el 19 i 20 de gener una nova edició de la Festa Major d’Hivern de Santa Agnès de Malanyanes; donant, així, el tret de sortida al programa festiu i tradicional del municipi d’aquest any 2019. Al llarg de tot un cap de setmana, el poble honorarà un cop més a la seva patrona amb diverses activitats de caire lúdic, festiu i cultural obertes a tota la ciutadania.

La Festa Major d’Hivern arrencarà dissabte 19 de gener, de 17 h. a 21 h., amb la trobada de Rummykub al Centre Cívic. L’activitat té un cost de 5€ i per participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del 18 de gener al Casal d’Avis o trucant al telèfon 616 49 54 38.

Diumenge 20 de gener, dia neuràlgic de la Festa Major d’Hivern

Ja l’endemà diumenge, l’activitat es reprendrà al matí amb l’esmorzar del Rummy a la república de Santa Agnès de Malanyanes. I seguidament, a les 12.15 h., tindrà lloc la tradicional eucaristia i un aperitiu; que enguany comptaran amb la participació de la Coral de la Bona Voluntat i l’organista Pelegrí Bernial. Finalment, coincidint amb la festivitat de Sant Antoni Abat diumenge també tindrà lloc al migdia  la tradicional benedicció d’animals i el repartiment de panets per a tots els assistents.

Final de festa amb en Peyu i focs d’artifici

Després de dinar, la Festa Major d’Hivern encararà ja el seu tram final amb l’acte central de la festivitat d’enguany: l’espectacle humorístic ‘En Peyu i en Dani’. La representació se celebrarà a les 18 h. al Centre Cívic i l’entrada té un preu de 10€. En aquest sentit, l’aforament és limitat i els tiquets es poden adquirir anticipadament divendres 18 i dissabte 19 de gener (de 10 h. a 14 h.) al Centre Cultural de la Roca del Vallès; i divendres 18 i dissabte 19 de gener al Centre Cívic de Santa Agnès de Malanyanes (de 17 h  a 20 h.). Les entrades, a més, també es posaran a la venda una hora abans de la funció en cas que quedin places disponibles.

I per cloure la festivitat, i un cop finalitzat l’espectacle, els veïns i veïnes podran gaudir de focs d’artifici a càrrec d’Ars Pirotècnia.