Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Promoció econòmica El Centre Cultural de la Roca acull una exposició sobre consum responsable
El Centre Cultural de la Roca acull una exposició sobre consum responsable

La mostra, que es pot visitar fins al 5 d’abril al vestíbul de l’equipament, proporciona la informació i les eines necessàries per a consumir responsablement.

 

L’exposició itinerant ‘Consum. Com som? Depèn de tu, depèn de tots’ impulsada per l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona –amb la col·laboració de la Regidoria de Consum de l’Ajuntament- visita aquests dies la Roca del Vallès amb l’objectiu d’oferir als veïns i veïnes del municipi un espai de reflexió sobre el seu paper com a persones consumidores dins la societat i promoure actituds més actives, crítiques i conscients respecte el consum.

La mostra, que es pot visitar fins al 5 d’abril al vestíbul del Centre Cultural de la Roca, s'estructura en quatre grans blocs temàtics i planteja als seus visitants, a través de material audiovisual i interactiu, qüestions diverses com: qui vetlla per pels consumidors, quins són els drets dels ciutadans en matèria de consum, quin és el paper de les institucions, o l’etiquetatge dels productes.

Tota la informació sobre l’exposició es pot consultar a través del següent enllaç.