Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Educació Les escoles bressol municipals ofereixen una jornada de portes obertes
Les escoles bressol municipals ofereixen una jornada de portes obertes

L’EBM Les Orenetes obrirà les seves portes el 3 d’abril; mentre que l’11 d’abril serà el torn per a l’EBM la Torreta. Del 13 al 24 de maig es podran presentar a l’Ajuntament les sol·licituds de preinscripció.

Les escoles bressol municipals de la Roca del Vallès i de la Torreta obriran les seves portes aquest mes d’abril per a donar l'oportunitat a les famílies de visitar els equipaments, conèixer els projectes educatius i resoldre tots els dubtes que puguin tenir abans de les preinscripcions per al curs 2019-2020, que es realitzaran del 13 al 24 de maig a l’Ajuntament.

El primer centre en organitzar la jornada de portes obertes serà l’EBM Les Orenetes (c/del Bosc, 32), el dimecres 3 d’abril a partir de les 18 h. Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 842 40 65 o consultar el web www.ebmlesorenetes.cat.

I el dijous 11 d’abril, l’EBM la Torreta (c/ Canàries, 12) agafarà el relleu amb una jornada de portes obertes des de les 17:30 h. fins a les 20:30 h. Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 870 40 25 o enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

L’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Educació, convida a les famílies a participar de la jornada de portes obertes que ofereixen ambdós centres; i que se sumen a les realitzades durant el mes de març a l’Escola Mogent, l’Escola Pilar Mestres-Jaume Torrens, Escola la Torreta, Escola de Santa Agnès de Malanyanes i l’INS la Roca.