Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Educació L’INS la Roca promou una recollida de fons pel projecte “Gotes per al Níger”
L’INS la Roca promou una recollida de fons pel projecte “Gotes per al Níger”

Els alumnes de segon d’ESO del centre organitzaran quatre concerts el 5 i 6 de juny i una cursa solidària al llarg de divendres 7 de juny.

L’Institut de la Roca s’ha sumat aquest curs a la campanya educativa “Gotes per al Níger”, una iniciativa promoguda per UNICEF que té com a objectiu proporcionar als habitants d’aquest país africà un millor accés a l’aigua potable -actualment només és a l’abast del 46% de la població-; i un sistema de sanejament adequat amb latrines, clavegueram i gestió de residus; i fomentar pràctiques higièniques bàsiques i efectives.

El centre s’ha adherit a aquest programa solidari a través de l’assignatura de Cultura i Valors que cursa l’alumnat de 2n d’ESO, i durant la qual els joves han estat treballant el valor de la solidaritat i la seva importància en la convivència i en la justícia social. Per tot plegat, els alumnes organitzaran a la Roca del Vallès aquest pròxim mes de juny dues accions solidàries amb l’objectiu de recaptar fons per a la campanya.

La primera d’elles seran els quatre concerts solidaris que se celebraran a l’Institut de la Roca els dies 5 i 6 de juny (a les 17.30 h i a les 19.30) a càrrec de diferents grups de música del centre que interpretaran temes actuals. Totes aquelles persones interessades en sumar-se a la causa, podran participar-hi adquirint entrades per un preu simbòlic d’1€. En aquest sentit, els tiquets es poden adquirir durant les hores d’esbarjo (a les 10 h i a les 11 h), així com el mateix dia de les actuacions mitja hora abans del seu inici.

I divendres 7 de juny al matí els diferents grups s’organitzarà una cursa solidària per relleus que es farà a les instal·lacions de l’institut. Per participar-hi es pot fer una donació d’1€ i la inscripció a la cursa es podrà fer també durant les hores del pati o bé el mateix dia de la cursa.

Per a més informació sobre la campanya “Gotes per al Níger” podeu consultar el següent enllaç.