Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura
Cultura
Cicle MARC 2012 – Acte d'inauguració de l'exposició “ Més que Paraules" d'Antoni Sesén

Vist l’ èxit obtingut en la passada edició del Programa MARC – Mostra d’Art de la RoCa -, el Servei de Cultura de l’ Ajuntament de la Roca del Vallès ha organitzat pel proper dimecres, 27 de juny a les 19,00 hores al Centre Cultural de la Roca, una nova edició d’aquest programa de difusió artística.

Llegiu-ne més...
 
Èxit de públic i de participació en la quarta edició de la Festa de la Prehistòria

Prop de 1.000 persones van passar per la Verneda de La Roca del Vallès el diumenge 17 de juny per celebrar la IV Festa de la Prehistòria.

 

Llegiu-ne més...
 
Visites guiades per commemorar el Dia Internacional dels Arxius

Els assistents a la jornada de portes obertes del 7 de juny van poder gaudir d’una mostra dels documents més representatius tant de l’Arxiu municipal com de l’Arxiu de la Memòria Popular.Llegiu-ne més...
 
La Biblioteca Municipal crea un fons especialitzat en la Roca Prehistòrica

Coincidint amb la Festa de la Prehistòria aquest diumenge, 17 de juny, es posa desde avui a disposició del públic una treintena de llibres especialitzats, la major part, en els jaciments i monuments prehistòrics que hi ha al municipi de la Roca, i a la comarca del Vallès Oriental.

Llegiu-ne més...
 
4ª edició de "La Roca, Viatge a la Prehistòria"

Una ruta per les pintures rupestres de la Roca de les Orenetes, Patrimoni de la Humanitat,  i la recreació d’un poblat neolític, plats forts de la quarta edició de la festa.


Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 91 92 93 Següent > Final >>

Pàgina 91 de 93