Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Salut Pública
Salut Pública
Campanya de donació de sang 22 de novembre

bancdesang.jpg

El pròxim 22 de novembre de 2012 tindràs l’oportunitat de participar en la “Campanya de donació de sang” que s’organitza des del Banc de Sang i Teixits del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Llegiu-ne més...
 
Una sang molt especial

latevasangesmoltespecial.jpg

El grup sanguini O- és molt especial. Les persones que tenen sang d’aquest grup són donants universals, ja que poden donar sang a tothom, però que només pot rebre’n de O-.

Llegiu-ne més...
 
Campanya de donació de sang 23 d'agost

Imagen40(1).jpg

El pròxim 23 d'agost de 2012 tindràs l’oportunitat de participar en la “Campanya de donació de sang” que s’organitza des del Banc de Sang i Teixits del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Llegiu-ne més...
 
"Moltes gràcies per donar sang": Un èxit de participació

Un altre cop ens reafirmem com a municipi de referència en l'èxit de la campanya "Moltes gràcies per donar sang", gràcies a la generositat dels roquerols i roqueroles i la implicació de l’Associació de Donants del Vallès Oriental, l’Ajuntament i l’ABS de La Roca. 

Llegiu-ne més...
 
Posem en marxa la campanya "És a les teves mans"

L’ Ajuntament de la Roca del Vallès, posa  en marxa la campanya “És a les teves mans”, sobre “Tinença responsable d’animals de companyia” amb la col•laboració  de les entitats  “Club d’Agility Marvi “ de la Roca  i “ Societat Protectora d’animals de Mataró (SPAM) “,

Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 Següent > Final >>

Pàgina 6 de 6